Богољуб Карић / - фото: Инстаграм
21/01/2022 u 17:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Породица Карић: Богољубови унуци су малољетни и немају никакве везе са несрећним инцидентом

- У питању je лажна информација која има за циљ да упрља лик Богољуба Карића - нагласили су

Након што је портал Дана пренио информације из српских медија да је унук Богољуба Карића учестовао у тучи у којој је повријеђена једна особа, огласила се породица Богољуба Карића.

Наведено је да су његови унуци малољетни те да не могу бити актери било каквог инцидента.

Њихов демант преносимо у цјелости: 

На основу информације објављене данас од дијела медија, која се односи на хапшење лица у Београду које је након туче око паркинг мјеста ножем повриједило друго лице,  и за које се наводи да је унук Богољуба Карића, обавјештавамо јавност да је у питању лажна информација која је покушај да се тенденциозно понизи и упрља лик Богољуба Карића.

Унуци Богољуба Карића су малољетни, са својим родитељима и породицом посвећени су образовању у редовном школовању, музици и спорту, те не могу бити актери било каквог догађања које има везе са овим несретним инцидентом.

Богољуб Карић је видјевши ову инфомацију дао коментар, “Унуци моје супруге Маре и мене су златна и послушна дјеца, а када се овако нетачне ствари објављују у јавности морам да кажем, да ћу једино да проверим да није случајно мој најмлађи, ускоро двогодишњи унук Богољуб, непажњом из својих пелена исукао традиционалну наследну карићевску сабљу и повриједио некога у дјечијој игри!”.

У случају необјављивања овога деманта, наша правна служба ће предузети сва расположива правна средства за санкционисање објављивања инфомација које нарушавају углед и ауторитет личности и наносе трајну штету.

Служба за одоносе са јавношћу 

породице Богољуба Карића

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 08:59