Хемпел у Бундестагу / - Скриншат
23/09/2021 u 18:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Посланик у Бундестагу Хемпел: Албанци су на Косову уништили најмање 200 манастира

- Да би знали о чему се ради цитираћу Карлу Дел Понте, која је казала у својој књизи да је постојала "Жута кућа" у којој су заробљеницима вађени органи. Када би сазнали каква их судбина чека, молили би да буду убијени. Замислите то? - казао је посланик у Бундестагу

Армин - Паулус Хeмпел посланик из њемачке десничарске партије АфД, изазвао је праву буру у Бундестагу говорећи о Косову и саопштавајући да су Албанци уништили око 200 манастира.

Хемепел је, без длаке на језику, означио све досадашње власти као криминалне.

- Косовске власти су пуне криминалаца, на челу са Тачијем, који се јавио суду у Хагу, али су сви који треба да свједоче против њега убијени. Нисам чуо никакво негодовање у Бундестагу поводом тога, казао је њемачки посланик Армин - Паулус Хампел.

Он је истакао да Њемачка већ 20 година подржава криминалне банде на Балкану.

- Да би знали о чему се ради цитираћу Карлу Дел Понте, која је казала у својој књизи да је постојала „Жута кућа” у којој су заробљеницима вађени органи. Када би сазнали каква их судбина чека, молили би да буду убијени. Замислите то? А Њемачка је то подржала и казала да ће обезбиједити мир на Косову. Нисмо обезбиједили мир, ни стабилност, обезбиједили смо патњу народа - казао је Хемпел.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 14:50