/ - FOTO: PRINTSCREEN
14/06/2022 u 12:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Предао се Шарићев полицајац: Радовановић спреман да изнесе истину

Подсјетимо, Радовановић је избјегао хапшење у априлу када су лисице стављене Шарићу и осталим осумњиченима

Милутин Радовановић, полицијски службеник, данас се добровољно јавио Тужилаштву за организовани криминал у Београду, које је против њега покренуло истрагу због сумње да је био дио криминалне групе Дарка Шарића, јавља Kurir.rs.

Подсјетимо, Радовановић је избјегао хапшење у априлу када су лисице стављене Шарићу и осталим осумњиченима, а данас је сам дошао у просторије тужилаштва. Ову вијест за Курир је потврдио адвокат Владан Живковић, бранилац Милутина Радовановић.

- Попуковник полиције Милутин Радовановић данас у 11 сати добровољно се јавио Тужилаштву за организовани криминал, како би био у могућности да активно учествује у кривичном поступку који је пред овим тужилаштвом покренут у односу на њега и како би могао да допринесе утврђивању потпуне истине у овом предмету с обзиром на то да је истина на страни Милутина Радовановића и да се за одбрану питање његове невиности ни једног тренутка не доводи у питање - рекао је адвокат Живковић и додао:

- Милутин Радовановић ће се изјаснити на све околности наредбе о спровођењу истраге, али још важније, тужилаштву ће бити достављени докази који у потпуности потврђују невиност Милутина Радовановића- казао је адвокат.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

25. april 2024 02:54