/ - МАРКО МИЉКОВИћ И ВЕЉКО БЕЛИВУК ФОТО: МУП РС
19/02/2022 u 19:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Проговориће још Беливукових "војника"?

Илија Животић, предсједник Интернационалне полицијске организације истиче да би ускоро могли да се јаве сви привредници којим је Беливукова група пријетила

Марко Миљковић, звани Маре Месар, који је означен као најближи сарадник Вељка Беливука, с којим је предводио криминални клан, на саслушању у полицији означио је Филипа Кораћа као организатора наводног покушаја њихове ликвидације на аеродрому у Тивту, пише Blic.rs.

Марко Миљковић и Вељко Беливук, подсјетимо, боравили су као гости вође кавачког клана Радоја Звицера у Црној Гори у јануару прошле године. У Србију је требало да се врате 22. јануара, али је црногорска полиција саопштила да је спречена њихова ликвидација, која је била планирана на аеродрому у Тивту док буду чекали у ред за чекирање карата. Боравак у сусједној држави због тога су продужили до 30. јануара, када су се вратили у Србији. На питање да ли су њих двојица у сукобу, Миљковић је изјавио да он против Кораћа нема ништа.

- Још једном смо добили потврду хапшења клана Беливук-Миљковић. Што се тиче сукоба, опште је познато да тај сукоб дуго траје. Оно што је значајно је и то да смо последице тог сукоба престали да осећамо на територији града Београда, њиховим хапшењем - рекао је Илија Животић, предсједник Интернационалне полицијске организације.

Илија Животић, предсједник Интернационалне полицијске организације истиче да би ускоро могли да се јаве сви привредници које је Беливукова група уцјењивала и пријетила им.

- Притвор је сјајна мјера, сваки криминалац у притвору на крају попусти. Очекујем да ће се брзо отворити пандорина кутија и да ће појединци пропевати и да ћемо доћи до неких нових сазнања до подизања неких нових оптужница. Надам се да ће се сви злочини расветлити. Не само у случају господина Кецмановића и многобројни други злочини, већ и многи привредници који су били угњетавани од стране овог клана - такође проговорити и причати како су их уцјењивали - рекао је пИлија Животић, предсједник Интернационалне полицијске организације.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 16:52