Aleksandar Vučić / - INSTAGRAM
30/09/2023 u 19:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Protest u Beogradu - poruka Vučiću: "Ako si izdao naređenje za akciju na Kosovu, ti si kriminalac"

Poslanik Zeleno-levog kluba Radomir Lazović saopštio je na protestu da Srbija još ne pripada diktatoru, da ima svoj parlament i neke ljude koji se bore za institucije

 U 18 sati ispred Skupštine Srbije počeo je 22. protest "Srbija protiv nasilja". javlja Nova.rs. 

 Okupljeni nose transparente kojima se poziva na ispunjenje zahtjeva protesta, a medju kojima je i "Srbija se davi u nasilju - hitno izbori".

Kopredsjednik strane "Zajedno" Nebojša Zelenović  upitao je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića šta se desilo u Banjskoj.

- Ako si Radoičiću izdao naređenje za akciju, ti si kriminalac i uz to si politički upropastio Srbiju. 17. decembra donosimo odluku da je kriminalcima mjesto u zatvoru, a ne u narednjačkim izbornim štabovima i izvršnim odborima. Pozivam vas da snažno pozdravimo policajce koji nose svoje glave u torbi zato što jure kriminalce, zato što progone narko dilere, koje onda Đuke brane pred sudovima. Moraju da budu kažnjeni svi koji su smislili i organizovali Jovanjicu - naveo je Zelenović.

Poslanik Zeleno-levog kluba Radomir Lazović saopštio je na protestu da Srbija  još ne pripada diktatoru, da ima svoj parlament i neke ljude koji se bore za institucije.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. novembar 2023 15:31