Един Хамидовић / - Курир.рс
15/08/2021 u 17:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Расписана потјерница за осумњиченим за убиство уредника „Сјеничких новина“

Хамидовићу, погођеном у груди, раме и ногу, указана је помоћ у новопазарској Општој болници, а због погоршања стања транспортован је у Клинички центар у Крагујевцу, гдје је у четвртак увече преминуо

Новопазарска полиција расписала је међународну потјерницу за Е.Л. (27) из Сјенице, осумњиченом да је прошлог петка убио оснивача и уредника Фејсбук странице "Сјеничке новине" Едина Хамидовића (48), објавио је радио Сто плус, преноси Н1,

Сумња се да је Е.Л. из возила у покрету пуцао и са четири хица погодио Хамидовића док се, у друштву супруге и дјетета, шетао центром Сјенице, након чега је побјегао у непознатом правцу.

Полиција је, због сумње да му је помогао да илегално пређе границу са Црном Гором и напусти Србију, ухапсила Р.Ђ. (36) из Сјенице.

Хамидовићу, погођеном у груди, раме и ногу, указана је помоћ у новопазарској Општој болници, а због погоршања стања транспортован је у Клинички центар у Крагујевцу, гдје је у четвртак увече преминуо.

Био је члан Странке правде и помирења, као и оснивач „Сјеничких новина“, а сумња се да је због писања те Фејсбук странице дошло до сукоба са породицом Е.Л. која му је, наводно, пријетила. Хамидовић је сахрањен на сеоском гробљу у селу Крће, крај Сјенице. Био је ожењен и отац седморо дјеце.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

19. maj 2024 09:10