Ксенија Вучић / - фото: принтскрин
30/01/2022 u 11:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сахрана Ксеније Вучић сјутра у Београду

Вучићевић је рекао да је Ксенија изненада преминула у свом стану у Београду, и да је тада је са њом био син Данило

Сјутра у 13 сати на Новом гробљу биће сахрана новинарке и прве супруге предсједника Србије Александра Вучића, Ксеније Вучић, саопштио је јутрос у јутарњем програму ТВ Пинк Драган Ј. Вучићевић.

– Јутрос су ми јавили чланови породице, сахрана ће бити сутра у 13 часова на Новом гробљу. Наша колегиница је отишла у најбољим годинама, сада када је највише требала својој дјеци. То је живот и велика драма у животима, прије свега, њене деце. Они су сада ту у најтежој ситуацији – рекао је главни и одговорни уредник дневног листа „Информер“ и Ксенијин колега Драган Ј. Вучићевић.

Вучићевић је рекао да је Ксенија изненада преминула у свом стану у Београду, и да је тада је са њом био син Данило.

Он је додао да је Хитна помоћ покушала реанимацију чак сат времена, али нажалост неуспјешно.

Вучићевић је истакао и како не зна шта је узрок смрти.

– Ксенија је радила овде на Пинку, знали смо је деценијама. Сјајан човек, добар друг, пожртвована мајка. Судбина је сурова. Ксенија је јуче послијеподне изненада преминула, умрла је у свом стану, син Данило је био са њом и то је заиста страшно. Чим је чуо за то, предсједник је отишао у дом Ксеније Вучић. За 6-7 минута је стигла Хитна помоћ, покушали су сат времена реанимацију, али нажалост није било успјеха. Не зна се шта је узрок, да ли неки тромб или срчани застој – рекао је Вучићевић.

Ксенија Вучић била је српска новинарка и директорка телевизије „Пинк 3“, те бивша супруга предсједника Александра Вучића са којим има двоје дјеце, сина Данила и ћерку Милицу.

Новинарством се бавила дуги низ година. Прије него што је почела да уређује и води емисију „Правац“ на телевизији „Пинк“ Ксенија Вучић је радила у часопису „Српска ријеч“, радију „Фокус“ и телевизији „Студио Б“. Радила је интервјуе са бројним домаћим и страним политичарима, попут Ивице Дачића, Чедомира Јовановића, Ненада Чанка, Едија Раме, Николе Груевског (Никола Груевски) и других.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 17:39