/ Фото: Курир.рс.
14/12/2021 u 13:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сахрањена Кристина Кика Ђукић

Мајка Кристине држала је под руку сестру Ђукићеве, која је носила Кикину слику. Иза њих ишла је друга Кристинина сестра

Смрт младе јутјуберке Кристине Кике Ђукић (21) погодила је читаву јавност. Кристинина сахрана одржала се на Лешћу, а окупили су се бројни пријатељи и породица како би се са њом последњи пут поздравили,пише Kurir.rs.

Огласила се Кикина породица: Тиме што причате довели сте до тога да не можемо да сахранимо дијете

Јутјубери Јанко, Андрија Јо, Декс Рок, Немања Арсић Цоне, Ана Лазеревић, као и син Биг Лалета, Илија Антић стигли су на сахрану пријатељице која је преминула.

Много Кристининих фанова који су је пратили на Јутјуб каналу и којима је била идол, не могу да се помире са тим да је више нема. Дјечаци и дјевојчице у сузама су дошли да се опросте, а наводно су побјегли и са школских часова како би присуствовали сахрани.

Кристина ће бити сахрањена у бијелом сандуку, а сви су били уплакани и сломљени. Пријатељи покојне јутјуберке дошли су да изјаве саучешће, док је њена мајка јаукала од бола.

Мајка Кристине држала је под руку сестру Ђукићеве, која је носила Кикину слику. Иза њих ишла је друга Кристинина сестра.

Мајка младе инфлуенсерке недавно је рекла да породица жели да је сахрани према обичајима Српске православне цркве, уз опело које ће служити свештеник. 

Подсјетимо, Кика је у марту 2015. године покренула свој Јутјуб канал на коме је сваког дана постављала клипове и играла једну од популарнијих игрица. Она је и од стране многих "колега" трпила насиље на друштвеним мрежама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 07:48