Pajkić i Vučić / -FOTO: INSTAGRAM
24/01/2023 u 17:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sin Isidore Bjelice podržava Vučića: Živio naš predsjednik

Nije momenat i trenutak da se Vučić povuče, nego mu se u ovim teškim danima treba pružiti bezrezervna podrška, kazao je on

Lav Grigorij Pajkić, državni sekretar u Vladi Srbije pružio je podršku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na društvenim mrežama. 

Sin Isidore Bjelice postao državni sekretar u Vladi Srbije

Kako je kazao, nije momenat i trenutak da se Vučić povuče, nego je momenat i trenutak da mu se u "ovim teškim danima pruži bezrezervna podrška". 

- Da jedinstveni izvojemo još jednu pobjedu za našu Srbiju - poručio je Pajkić na Instagramu. 

Prema njegovim riječima, Srbija se prije deceniju nalazila na koljenima, poražena, opustošena, bez jasne vizije kako izaći iz krize prouzrokovane neodgovornom politikom.

- Dolaskom Srpske napredne stranke na vlast i preuzimanjem državnog kormila od strane Vučića, Srbija je postala ekonomski stabilna, nezavisna od stranih uticaja i ponosna država. Živjela Srbija! Živio naš predsjednik Aleksandar Vučić - poručio je Pajkić. 

Pajkić je prije političke karijere imao satiričnu emisiju "Kontravizija na TV Pink" u kojoj je često napadao kritičare aktuelne Vučićeve vlasti. 

Sin je spisateljice Isidore Bjelice i dramaturga Nebojše Pajkića.

Pajkić je poslanik Srpske napredne stranke (SNS) od 2020. godine. Bio je član Odbora za kulturu i informisanje, Odbora za spoljne poslove i zamjenik člana Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo. Za državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja postavljen je sredinom decembra prošle godine. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 21:47