Михајло Шаулић / - Михајло Шаулић
13/01/2022 u 11:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Син Шабана Шаулића конзул у Цириху

Да jе Шаулић генерални конзул у Шваjцарскоj потврђуjе и званична интернет страница конзулата у Цириху, на коме jе окачена и његова званична биографиjа

Михаjло Шаулић, син покоjног пjевача Шабана Шаулића, постављен jе на функциjу генералног конзула Србиjе у Цириху, преноси Нова С.

Да jе Шаулић генерални конзул у Шваjцарскоj потврђуjе и званична интернет страница конзулата у Цириху, на коме jе окачена и његова званична биографиjа.

У њоj се наводи да jе прошле године завршио мастер студиjе на Геоекономском факултету у Београду, а претходно jе дипломирао у Европскоj школи економиjе на Универзитету у Бакингему у Италиjи.

image

Михајло Шаулић

Михајло Шаулић

Пише и да jе до избора на функциjу конзула био замjеник директора Сектора за развоj и информационе технологиjе у Републичком фонду за здравствено осигурање, а био jе и савjетник директора у РФЗО.

Од 2010. до 2014. био jе шеф кабинета министра за инфраструктуру и енергетику, а претходно jе у истом министарству био ПР.

У његовоj биографиjи пише и да jе био помоћник директора Сектора за маркетинг у компаниjи ИДЕА, те да познаjе енглески, немачки и италиjански jезик.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 13:08