Jedna od lokacija koja je pretresana u Sjvernoj Mitrovici / - N1
29/09/2023 u 12:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Specijalni tužilac Kosova: Pretresane lokacije u vlasništvu Milana Radoičića

U akciji Kosovske policije koja je jutros izvršena u opštinama na sjeveru Kosova zaplenjeni su automobili, motocikli i čamci

U akciji Kosovske policije koja je jutros izvršena u opštinama na sjeveru Kosova zaplenjeni su automobili, motocikli i čamci, prenose prištinski mediji, pozivajući se na izvore u policiji.

Isti izvori navodno su potvrdili za prištinski portal "Zakletva za pravdu" i da su se danas pretresale lokacije u vlasništvu Milana Radoičića – vile, stanovi i lokali, prenosi KoSSev.

Specijalni tužilac Naim Abazi je za taj portal potvrdio potom i da se akcija Kosovske policije u petak odvijala uglavnom na imovini koja je već identifikovana kao vlasništvo Radoičića.

Abazi je u izjavi za ovaj medij kazao da je akcija sprovedena na zahtijev Specijalnog tužilaštva i po nalogu nadležnog suda.

- Ova akcija je sprovedena po nalogu Suda, na zahtev ovog Tužilaštva na pet različitih lokacija u opštinama sjevernog dijela Kosova. Uglavnom na imovini koja su već identifikovana kao vlasništvo osumnjičenog Milana Radoičića, a o rezultatima obavestićemo vas na vrijeme kroz saopštenje portparola ovog Tužilaštva - rekao je Abazi.

Dodao je da sada dokumentuju imovinu za koju se sumnja da je na Radoičićevo ime ili na ime trećih lica na koja je, kako se sumnja, tu imovinu prenio.

- O svemu što se tiče funkcionisanja i sprovođenja ove uredbe Kosovska policija detaljno vodi računa. Još uvijek istražujemo nekretnine za koje se sumnja da su bile na njegovo ime ili na ime trećih lica na koje je prenio tu imovinu, ali ćemo vas preciznije obavijestiti o njihovim rezultatima u sljedećem saopštenju nakon što operacija bude u potpunosti završena - rekao je Abazi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:26