/ - UNSPLASH, ILUSTRACIJA, NOž
23/05/2023 u 23:14 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Srbija: Dječak (13) nožem ubo mladića dok ga je stariji drug podstrekavao

Prema nezvaničnim informacijama, napadnuti A. R. je od ranije poznat policiji. Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a ulica u kojoj se dogodio napad bila je jedno vrijeme blokirana za saobraćaj

A.R. (20) teško je povrijeđen u beogradskom naselju Altina kada ga je dječak (13) ubo nožem u stomak, a zbog podstrekivanja na ubistvo uhapšen je stariji muškarac, prenosi Nova.rs.

A. R. (20) izboden je danas nešto poslije 15 časova u Zemunu na Altini, a prema nezvaničnim informacijama na njega je, kako se sumnja, nožem nasrnuo maloljetnik, kojeg je stariji drug podstrekivao na napad. Kako nezvanično saznaje Telegraf A. R. je izboden njegovim nožem, koji mu je prethodno ispao.

Trineastogodišnjak je, kako se sumnja, uzeo nož i nakon što ga je, navodno, stariji muškarac huškao da napadne, dječak je zamahnuo i A. R. ubo u stomak. A. R. je hitno prevezen u bolnicu, a policija je privela jednu osobu koja se sumnjiči za pokušaj ubistva podstrekivanjem.

Prema nezvaničnim informacijama, napadnuti A. R. je od ranije poznat policiji. Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a ulica u kojoj se dogodio napad bila je jedno vrijeme blokirana za saobraćaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 12:40