Борис Тадић / - РТРС
28/01/2022 u 08:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тадић ускоро одлучује о кандидатури за предсједника Србије

Тадић је оцијенуио да "у овом тренутку није кључан квантитет већ квалитет", односно, како је рекао, "дубина подршке и стварни политички, а не медијски потенцијал"

Лидер Социјалдемократске странке (СДС) и бивши предсједник Србије Борис Тадић рекао је да ће одлуку о кандидатури за предсједника на предстојећим изборима донијети у најскорије вријеме.

- Уопште се не колебам, већ чекам да се поставе јасно сви параметри како бих могао да донесем добру процјену и исправну одлуку -  рекао је Тадић за данашњи лист Нова.

Навео је да је кључни параметар, који мора да се узме у обзир, рејтинг који кандидати уопште могу да достигну или изгубе.

Тадић је оцијенуио да "у овом тренутку није кључан квантитет већ квалитет", односно, како је рекао, "дубина подршке и стварни политички, а не медијски потенцијал".

Напоменуо је и да у околностима "медијског дуопола у коме живимо" морамо да, како је навео, разликујемо подршку која долази од медијских манипулација и потенцијално стварне политичке подршке у самом друштву".

- Што се тиче мог рејтинга, не бих сада да говорим о бројкама, али сам по тим резултатима углавном у самом врху - рекао је Тадић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 16:47