Тадић / Фото: Фонет, Огњен Стевановић
11/10/2021 u 13:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тадић увјерен: Наравно да могу да побиједим Вучића на изборима

Имао сам и кадровских и политичких грешака, али о томе сам хиљаду пута говорио, каже бивши предсједник Србије

Наравно да могу да побиједим предсједника Србије Александра Вучића на предсједничким изборима, поручио је лидер Социјалдемократске странке и бивши предсједник Србије Борис Тадић у изјави за Еуроњуз. 

Одговарајући на питање зашто то до сада није урадио, лидер Социјалдемократске странке рекао је зато што је „преузео другачију улогу“.

- Моја улога није била да ја будем водећа личност у опозицији - додао је Тадић и подсјетио да је желио да се повуче са мјеста предсједника Демократске странке, која је тада постајала опозициона.

- У том тренутку Демократска странка показује намјеру, вођена од Драгана Ђиласа и Бојана Пајтића да уђе у коалицију са Вучићем на локалу, јер они су промијенили одлуку коју сам још ја као предсједник странке наметнуо странци, а то је да се не улази у локалу коалиције. Они су након тога промијенили ту одлуку. Огромне сам кадровске грешке признао, имао сам одређене грешке и са аспекта јасне и спољне политике и унутрашње политике, али ја сам о томе говорио хиљаду пута - рекао је Тадић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 03:40