Илустрација / - ФОТО: UNSPLASH
15/02/2022 u 06:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тешка саобраћајна несрећа код Суботице: Мушкарца прегазио воз

Истрагом је касније утврђено да нема сумњивих околности око узрока смрти и да све указује да се ради о самоубиству скоком испред воза

Тешка саобраћајна несрећа догодила се код Суботице јуче око 11.20.

На прузи Суботица-Сомбор, путнички воз је ударио и на лицу мјеста усмртио мушкарца старог око 30 година.

Истрагом је касније утврђено да нема сумњивих околности око узрока смрти и да све указује да се ради о самоубиству скоком испред воза. Полицијска управа Суботице потврдила је да се несрећа догодила и да је усмрћен мушкарац, а о несрећи је обавијештено и Више јавно тужилаштво у Суботици.

Шта је човјек тражио на пужном прелазу, гдје је иначе забрањено кретање и прелазак преко пруге, до послијеподневних сати није било познато, али се претпостављало да се младић бацио под воз. Прво се спекулисало, да ли преминули човјек није добро процијенио вријеме проласка воза, али је истрагом утврђено да се намјерно бацио под воз.

Предузеће "Инфраструктура жељезница Србије“ упутило је саопштење, у којем се наводи да је настрадали мушкарац у вријеме несреће био на пружном прелазу, гдје је забрањено кретање по колосијецима и у близини пруге и упозоравају, да се најчешће несреће на прузи догађају кршењем забрана кретања на тим локацијама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 04:17