Марко Миљковић и Вељко Беливук Фото: Принтсцреен/Тв Пинк
01/10/2021 u 12:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тужилаштво преговара са члановима Беливукове групе: Нуде доказе за статус свједока сарадника

Један високо рангирани члан групе Веље Невоље се према ријечима извора из тужилаштва наводно већ договорио да буде свједок сарадник

Тужилаштво за организовани криминал Србије, према незваничним информацијама, преговара са двојицом припадника злогласног клана Вељка Беливука и Марка Миљковића о статусу свједока сарадника.

Један високо рангирани члан групе Веље Невоље се према ријечима извора из тужилаштва наводно већ договорио да буде свједок сарадник.

- Фактор вријеме је учинио своје јер поједини припадници Беливуковог клана, притиснути доказима о стравичним убиствима које су починили, буквално пуцају јер постају свјесни да ће до краја живота остати иза решетака. Сад пуцају кумства међу њима, пуцају пријатељства, настаје борба за голи опстанак, за нагодбу да кажу све што знају и открију још многа најтежа кривична дјела која су починили мислећи да су недодирлљиви - открива извор из истраге преноси Kurir.rs.

Тужилаштво за организовани криминал у Београду подигло је 30. јула оптужницу против Вељка Беливука и његове криминалне групе.

Оптужницом је обухваћен 31 окривљени и предата је Посебном одељењу Вишег суда у Београду на потврђивање.

(Курир.рс/24седам)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 20:58