Tviter: Greškom izbrisani nalozi Ambasada Srbije / -TVITER
23/08/2022 u 19:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tviter greškom suspendao naloge ambasada Srbije u svijetu

Kompanija Tviter suspendovala je 18. avgusta i naloge na desetine aktuelnih i bivših poslanika i političara vladajuće Srpske napredne stranke u Srbiji, kao i jednog Vladinog zvaničnika

Kompanija Tviter saopštila je da su greškom suspenovani nalozi ambasada Srbije u Jermeniji, Iranu, Indoneziji, Nigeriji, Zimbabveu, Gani i Kuvajtu, kao i Generalnog konzulata u Čikagu na toj društvenoj mreži greškom suspendovani

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije saopštilo je da su 18. avgusta Tviter nalozi ambasada Srbije u više država suspendovani bez ikakvog obrazloženja ili prethodne poruke kojom bi se ukazivalo na eventualne povrede pravila komuniciranja na toj društvenoj mreži".

"Koristeći tehnologiju i ljudske resurse, svake nedjelje uklanjamo milione naloga zbog kršenja naših smjernica o manipulacijama i spamovima na platformi. U ovom slučaju, greškom smo preduzeli mjere prinude na više naloga i oni su ponovo aktivirani", navodi se u odgovoru portparola kompanije Tviter na upit RSE.

Kompanija Tviter suspendovala je 18. avgusta i naloge na desetine aktuelnih i bivših poslanika i političara vladajuće Srpske napredne stranke u Srbiji, kao i jednog Vladinog zvaničnika.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 09:15