Скидање албанских застава / - Скриншат
04/11/2021 u 14:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) У Београду грађани скидају истакнуте албанске заставе

Друштвене мреже преплавили су снимци на којима се виде грађани Београда, међу којима су и малољетници, како са стубова за расвјету скидају албанске заставе, истакнуте поводом посјете Едија Раме Србији

У Београду су грађани поскидали велики броја албанских застава показујући тако револт због посјете Едија Раме српској пријестоници.

Албанске заставе, као и заставе других земаља, красе Београд већ неколико дана поводом манифестације "Отворени Балкан".

И док са једне стране предсједник Србије говори о Отвореном Балкану као пројекту зближавања земаља окружења неки грађани се противе томе .Међу онима који су скидали албанске заставе било је чак и малолетника. А ево како је све почело.

„У петак вече на нашој телеграм групи су почели снимци како се стављају албанске заставе. Мени пријатељ пошаље слику са неколико скинутих и неко написао ‘Зашто снимате зашто не скинете’, и онда смо ми рекли, ‘ајмо браћо челенџ, ајмо мердевине или да испузите ако сте дифовци или да скочите’, то је кренуло у петак и од тада је скинуто пуно застава“ каже за Нову С Дамњан Кнежевић из Народних патрола.

Припадници Народних патрола кажу да је први разлог то што мисле да идеја Отвореног Балкана није добра.

„То видимо као једну велику безбједоносну опасност, у периоду претходном и наредном, јер су баш из Македоније, али и преко Косова, стиже велики број миграната“ сматра Кнежевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jun 2024 04:29