Нестали младић / - Нестали младић
03/01/2022 u 17:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Београду већ четврти дан трагају за несталим Сплићанином

Јурић каже да према информацијама које он има, те вечери није било инцидента, осим малог неспоразума са самим особљем локала, али да то није повод његовог нестанка

Предсједник Центра за несталу и злостављану дјецу Игор Јурић каже за Н1 да нема више информација о несталом младићу из Сплита Матеју Перишу, за којим се трага већ четврти дан, а који је последњи пут виђен 31. децембра у клубу Готик.

Репортерка Н1 каже да према информацијама спортског удружања „Обалска стража“ Владице Здравковића речено да постоји могућност да је младић приликом пада преко ограде ударио о нешто оштро, али да немају детаљне информације.

Јурић каже да према информацијама које он има, те вечери није било инцидента, осим малог неспоразума са самим особљем локала, али да то није повод његовог нестанка.

- Чуо сам за информације обалске страже, претпостављам да знају нешто више, сви заједно треба да се укључимо у потрагу, свака информација је сада битна, да га пронађемо живог. Мислим да сви грађани Србије саосећају, добили смо поруке и информације да је виђен на неким мјестима током свог боравка, прослиједили смо те инфомације. Мислим да постоје људи који знају нешто више, кључно је да се јаве и помогну да би се Матеј пронашао. Пуна подршка оцу, знам колико је сада њему тешко, у другој је држави, знамо колико је нама значила подршка - казао је Јурић.

Додаје да је свака нетачна информација проблем, јер може да загуши полицију.

- Ако грађани имају сазнања немамо право да их кријемо, ако су и погрешна, важно је да није злонамјерна. Људи који мисле да су видјели човјека, нека кажу, то неће бити проблем - каже.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 08:48