Оливер Ивановић / - ЕПА
18/01/2022 u 09:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Приштини се наставља суђење за убиство Ивановића: Планирају да саслушају 22 свједока

Иначе, према незваничним сазнањима Новости, у наставку суђења требало би да буде саслушан Мирослав Ивановић, рођени брат убијеног Оливера

Пред Специјалним одељењем Основног суда у Приштини данас ће се наставити суђење у случају убиства Оливера Ивановића, лидера Грађанске иницијативе СДП.

- Планирано је да се у наредна три дана саслушају четири свједока, али нас браниоце суд није обавијестио да ли су они добили позиве и да ли ће се одазвати - истиче за "Новости" адвокат Љубомир Пантовић, који појашњава да је током суђења планирано саслушање 22 свједока тужилаштва, као и да је тужилац захтијевао да се прочитају искази 30 свједока узетих у истрази:

- Велики проблем нама браниоцима представља то што нас суд не информише који ће свједоци бити саслушани. Јер, иако је суд дужан да најави свједоке како бисмо се припремили, овдје тога нема, додао је.

Иначе, према незваничним сазнањима Новости, у наставку суђења требало би да буде саслушан Мирослав Ивановић, рођени брат убијеног Оливера, који у изјави за овај лист истиче да није добио никакво обавјештење да треба да се појави на суђењу у ова три дана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:17