Един Хамидовић / - Курир.рс
09/08/2021 u 18:06 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ухапшен помагач: Нападач на уредника из Сјенице побјегао за Црну Гору

- Р.Ђ. је осумњичен да је помогао Е. Л, осумњиченом да је 6. августа извршио кривично дело тешко убиство у покушају, да илегално пређе границу са Црном Гором - саопштила је полиција

Припадници полиције у Сјеници ухапсили су Р.Ђ. (36) због сумње да је извршио кривично дјело помоћ учиниоцу након извршеног кривичног дела

- Р.Ђ. је осумњичен да је помогао Е. Л, осумњиченом да је 6. августа извршио кривично дело тешко убиство у покушају, да илегално пређе границу са Црном Гором - саопштила је полиција.

Е.Л. је осумњичен да је испалио четири хица у уредника Фејсбук странице Сјеничке новине Едина Хамидовића и тешко га повриједио. Хамидовић је оперисан у Новом Пазару, а након што му се здравствено стање погоршало он је транспортован за Београд.

Р. Ђ. је приведен Вишем јавном тужилаштву у Новом Пазару. Судија за претходни поступак у Новом Пазару, на предлог тужилаштва, одредио му је притвор до 30 дана.

Подсјетимо, у пуцњави која се догодила прије два дана у центру Сјенице, Хамидовић је задобио тешке телесне повреде.

Он је задобио четири прострелне ране у предјелу стомака. Сукоб између Хамидовића и осумњиченог Е.Л. настао је раније и то због политичких странака и писања портала, односно фејсбук странице, Сјеничке новине.

(Курир.рс/Информер)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

19. maj 2024 10:00