/ Photo by Ben Parker on Unsplash
14/12/2021 u 08:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ванредна ситуациjа у шест општина, Обреновац без греjања, у Београду незапамћене сцене

Грађани коjи су се окупили испред зграде Градске општине Обреновац указали су да jе први снијег направио колапс у тоj општини, jер jош немаjу гриjање, а jедно вријеме нису имали ни воду, ни струjу

Због обилних снијежних падавина саобраћаj jе отежан, у поjединим дјеловима Србије постоjе проблеми са снабдијевањем електричном енергиjом. У Ивањици, Гучи, Сjеници, Крупњу, Лучанима, Љубовиjи и Новоj Вароши проглашена jе ванредна ситуациjа. Обреновац jе и даље без греjања, а броj корисника без струjе jе око 28.000.

image

Београд

- фото: Н1

У Обреновцу jе синоћ одржан протест због ситуациjе са гриjањем у тоj београдскоj општини. Грађани коjи су се окупили испред зграде Градске општине Обреновац указали су да jе први снијег направио колапс у тоj општини, jер jош немаjу гриjање, а jедно вријеме нису имали ни воду, ни струjу.

Од општинске управе се тражи да до данас у 18 часова обезбиједе топлотну енергиjу за сва домаћинства, или у супротном остаке поднесу директор Jавног предузећа „Топловод“, директор ЕПС-а, и предсједник општине, преноси РТВ Маг.

Дрво се обрушило на аутомобил у улици Jована Раjића на Врачару.

Општински штаб у Крупњу прогласио jе ванредну ситуациjу на цијелоj териториjи општине и то - због обилних снијежних падавина и спровођења оперативних мјера заштите и спасавања, наводи се на општинском саjту.

image
- FOTO: SCREENSHOT

Основне и средње школе неће радити три дана и први радни дан jе 16. децембар.

Броj корисника без напаjања електричном енергиjом jе додатно смањен у односу на претходни прјесек и тренутно износи око 28.000, што jе око 0,78 одсто укупног броjа корисника дистрибутивног система, саопштила jе Електродистрибуциjа Србиjе.

Због хавариjе на прикључним топловодима, десетак породичних обjеката и установа у центру Крушевца од синоћ нема гриjање.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 12:34