Aleksandar Vučić / - FOTO: SNS
15/02/2023 u 21:59 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučiću o protestu: Mislite da ću se uplašiti?

Večeras je u centru Beograda održan protest protiv francusko – njemačkog plana za Kosovo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić održao je večeras u zgradu Predsjedništva,  vanredni sastanak sa svim ključnim ljudima iz bezbjednosnog sektora, prenosi N1. 

Beograd: Demonstranti srušili ogradu pored Predsjedništva, „uhapsite Vučića“

-Ovo što se dogodilo večeras ne bi zasluživalo pažnju, ali ove grupe su podržane od četiri parlamentarne stranke, ovo ništa nije bilo slučajno, tu se niko nije našao slučajno. Sve je ovo dugo planirano-rekao je  Vučić u obraćanju nakon sastanka.

On je dodao da država ne trpi avanturizam, ona ne može da izdrži neogovorno ponašanje i važno je da u rukovodstvu postoje oni  koji razumeju i znaju šta je država, ali ima i onih koji zagovaraju nasilje.

-Ne znam da li su proruski, ali su antrisrpski, jer rade protiv države. U Srbiji ima dosta naklonosti prema Rusiji i da to jedna od država koja nije uvela sankcije.Oni su danas rekli da su spremni na nešto više od nereda, a šta je to nego krvoproliće ili ubistvo? Koga biste to da ubijete? Kako mislite da to uradite u jednoj uređenoj zemlji, a da to ne izazove odgovor- upitao je

- Mislite da ću se uplašiti? Danas niko nije izmislio karabin. Taj mladić je javno rekao da je pošao u Beograd na skup- kazao je on.

Ranije večeras nekoliko stotina demonstranata okupilo se pred Predsjedništvom u Beogradu. Sa protesta su upućene prijetnje Vučiću.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 10:24