/ Фото: Нова.рс
20/03/2022 u 15:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Веља Невоља вријеђао предсједника Србије: Нисам клошар као Вучић

Има она стара српска што каже: "Kо се задњи смије, најслађе се смије". Ја се уопште не смијем, ја све чувам за крај, казао је вођа криминалне групе

Вођа криминалне групе, којој се на терет стављају брутална кривична дјела, укључујући седам убистава Вељко Беливук, рекао је пред тужиоцем 7. фебруара, да је радио за државу и по налозима предсједника Србије Александра Вучића.

Беливук, звани Веља Невоља, изнио је одбрану поводом проширења истраге за још два убиства – ликвидације Горана Михајловића и Николе Митића.

Kако портал Нова.рс ексклузивно сазнаје, он је том приликом негирао убиства, рекавши да је навијачка група „Принципи“ настала за потребе и по налогу Вучића, а потом се осврнуо на журку у „Графичару“, на којој је, како тврди, Вучић са навијачима пјевао пјесму „А сад, адио“.

Беливук је, између осталог, за Вучића рекао да му је „ударио на породицу“.

- Да се мало више неко људски понашао, да није дирао породицу као што ја никоме нисам дирао породицу, можда би другачије било. Има она стара српска што каже: "Kо се задњи смије, најслађе се смије". Ја се уопште не смијем, ја то чувам за крај. Уз ону ћу пјесму: "А сад адио", као што је мени Вучић пјевао у ресторану "Графичар" за прославу рођендана чијег, не морам да наводим, нисам клошар ко он, пјевати свима онима који су ми радили о глави- поручио је Беливук на саслушању пред Тужилаштвом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 18:32