/ - FOTO: N1
03/08/2022 u 09:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vesić: Vladom Srbije neće upravljati ni Rusija ni SAD, u njoj će biti "srpske patriote"

Vesić je istakao da je novi predsjednik skupštine Vladimir Orlić pri izboru na tu poziciju u utorak dobio 154 glasa narodnih poslanika i dodao da očekuje 160 glasova za izbor vlade

Član Predsjedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je da novom Vladom Srbije neće upravljati niko iz Rusije i SAD, već da će u njoj sjedeti "srpske patriote".

- Našom vladom neće upravljati niko iz Rusije, niko iz Amerike, kao što neće upravljati ni (evroposlanica) Viola fon Kramon, koja ima svoju poslaničku grupu u Skupštini Srbije, kao da su u Bundestagu - kazao je Vesić za televiziju Hepi, piše N1.

On je rekao da su se, posle konstituisanja parlamenta, stekli uslovi da predsjednik Srbije predloži mandatara za novu vladu i naveo je da će program vlade i smjer u kome će ona ići zavisiti od tog mandatara, koji će predložiti i koalicione partnere i buduće ministre.

Vesić je istakao da je novi predsjednik skupštine Vladimir Orlić pri izboru na tu poziciju u utorak dobio 154 glasa narodnih poslanika i dodao da očekuje 160 glasova za izbor vlade.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 20:56