Лас Вегас у Јагодини / - ILUSTRACIJA; FOTO: SHUTTERSTOCK
05/01/2022 u 10:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Кућа у селу код Jагодине шљашти као Лас Вегас

Цијела у лампицама свих могућих боjа, са све великим украсом на врху крова – срећна нова – тако изгледа тренутно наjупечатљивиjа кућа у Кочином селу

Празнична еуфориjа освоjила jе многе од нас, али неке ипак мало више. Отуда велику пажњу привлачи jедна кућа у селу код Jагодине коjа дјелуjе као Лас Вегас.

Цијела у лампицама свих могућих боjа, са све великим украсом на врху крова – срећна нова – тако изгледа тренутно наjупечатљивиjа кућа у Кочином селу.

Ова кућа коjу су власници окитили буквално цијелу и зидове, али и ограду, па чак и цијело дрвеће, незванично jе наjдраматичниjе украшена на овим просторима.

Зато и не чуди што на друштвеним мрежама увелико причаjу како све у околини наредних 15 дана чека инсомниjа у наjави од оволиког Лас Вегаса.

А како и не би поред свих тих свијетлећих ирваса, звијезда и пирамида.

И док неки причаjу како jе то све лијепо jер ипак су празници, па све и треба да шљашти а и власници су се баш потрудили, већина негодуjе уз опаску да jе све превише и да jе кич.

Било како било, власник jе овим потезом несумњиво привукао пажњу, с тим што jе питање да ли ће се комшиjе до средине jануара и Православне нове године, кад се украси обично одлажу – уопште наспавати.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 22:31