/ FOTO SKRINšOT INSTAGRAM: 192_RS
21/08/2022 u 14:02 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Nevrijeme pogodilo Novi Sad i Beograd: Popucale cijevi, automobili plivali po ulicama

Jak pljusak sručio se na Beograd i voda ponovo pravi velike probleme

Jako nevrijeme i obilna kiša koja je sinoć pogodila Novi Sad izazvala je ogromne probleme i za građane, ali i za komunalne službe koje bokušavajau da otkone sve posljedice velike vremenske nepogode.

 Prema informacijama iz JKP Vodovod i kanalizacija od 2 do 4 sata jutros na 9 kišomernih stanica na urbanom gradskom području je zabilježeno da je palo 40 litara kiše po kvadratnom metru za 20 minuta, odnosno 3 puta više nego što kanalizacioni sistem može da primi, piše Blic.

Na otklanjanju posljedica nepogode angažovana je vatrogasna brigada kao i pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava u vidu civilne zaštite koji su takođe na terenu u punom kapacitetu.

Jak pljusak sručio se na prestonicu, Beograd, i voda ponovo pravi velike probleme. Nakon svega 10 minuta intenzivnog pljuska na društvenim mrežama su počeli da kruže snimci haosa koji on upravo pravi.

Na društvenim mrežama se takođe pojavio i snimak iz Ostružnice gdje se bujica sliva niz predviđeni spust, mešutim umjesto u šahti, voda se skuplja na sred puta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 06:24