/ -FOTO: RTS, SKRINšOT
25/10/2022 u 21:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) "Ološu jedan": Zamalo se potukli poslanici u Skupštini Srbije

Do incidenta je došlo kada je poslanik Narodne stranke Borislav Novaković, na dobacivanje šefa poslaničke grupe SNS-a Milenka Jovanova ustao iz poslaničke klupe i krenuo ka Jovanovu

U Skupštini Srbije tokom rasprave o novoj vladi zamalo je večeras došlo do fizičkog okršaja među poslanicima Narodne stranke i Srpske napredne stranke, javljaju mediji u Srbiji. 

Do incidenta je došlo kada je poslanik Narodne stranke Borislav Novaković, na dobacivanje šefa poslaničke grupe SNS-a Milenka Jovanova ustao iz poslaničke klupe i krenuo ka Jovanovu i drugim poslanicima SNS-a.

- Ološu jedan, šta je? Aj dođi - rekao je Jovanov Novakoviću, nakon čega je poslanik Narodne stranke krenuo ka Jovanovu.

Sa Novakovićem su krenuli poslanici Narodne stranke Miroslav Aleksić i Vladimir Gajić, a iz poslaničkih klupa iz poslaničkog kluba SNS-a ustali su Jovanov, Nataša Jovanović, Marijan Rističević i drugi.

Incidentu je prethodila rasprava Aleksića i mandatarke Ane Brnabić tokom koje je Aleksić kazao da je krajnje i maksimalno neodgovorno da se pravi ovolika vlada kada se zna kolika je kriza, a kandidate za ministre nazvao je nestručnima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:00