/ - FOTO: PINK.RS
17/02/2022 u 14:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Пожар на гробу Шабана Шаулића: Букнуо пламен од свијећа и цигарета

Његов син Михајло послао је венац, а како није у могућности да присуствује помену оца јер није у Србији, он се огласио и на друштвеним мрежама, а његове рijечи погодиле су многе

Данас је тачно три године од трагичне смрти краља народне музике Шабана Шаулића, пише Blic.rs.

Породица и пријатељи окупили су се на помену пјевачу, а међу присутнима су Гоца, Санела и Бата, Илда Шаулић. Од познатих личност на помен су дошли Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш, Саша Матић, Дајана Пауновић, Зоран Пејић Пеја..

Услед бројних упаљених свијећа и цигарета на гробу покојног пјевача, вијенци су у једном тренутку почели да горе, а прва је реаговала ћерка Санела и просула воду како би угасила ватру.

Подсjетимо, удовица Гоца Шаулић све врijеме је била у сузама на помену, а на њеном лицу се приметило да туга не јењава.

Његов син Михајло послао је венац, а како није у могућности да присуствује помену оца јер није у Србији, он се огласио и на друштвеним мрежама, а његове рijечи погодиле су многе.

"Знам да ме гледаш, знам да ме чуваш, осјећам да си ту, а ниси, ни један дан није исти, а камоли година. Тугујем што те нема, тугујем кад те слушам, поносан кад год ти чујем глас, видим слику или причају о теби и са том тугом учим да живим. Буди ту, гледај и чувај, а ја ћу учинити све да се и одозго смешкаш и будес поносан. Твој Михајло".

ВИДЕО: Пинк.рс., youtube

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:12