/ - TV PINK (SKRINšOT)
09/02/2022 u 19:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Премијерка Србије о дјетињству и приватном животу: Родитељима сам приређивала пакао

Открила је и каква је била као дијете те шта је током одрастања знала радити мајци и оцу

Премијерка Србије Ана Брнабић гостовала је први пут у неком ТВ шоуу те је том приликом открила детаље из приватног живота, преноси Avaz.ba.

Коментарисала је чињеницу да је прва жена која је постала премијерка у Србији, као и прва припадница ЛГБТ заједнице на тој функцији, а присјетила се и неких ситуација из прошлости о којима досад јавно није говорила, преноси Јutarnji list.

- Било ми је тешко што сам премијерка након Вучића. То што сам прва премијерка, дио ЛГБТ заједнице, све то не толико... Нисам имала некако ни времена бавити се тим стварима на тај начин. Било је лудо и храбро прихватити овакву одговорност какву носи позиција. Кад се бориш, бориш се до краја - казала је Брнабић за AmiG Show.

Признала је да прижељкује више сна.

- Вољела бих више спавати, оно што је оптимално, неких седам сати рецимо. Врло ми је тешко устати ујутро у пола седам - рекла је у емисији.

Открила је и каква је била као дијете те шта је током одрастања знала радити мајци и оцу

- Много глупости сам радила, својим родитељима сам приређивала пакао. Сваки дан су биле глупости. Пустили су ме да издивљам. Највећа глупост је била у то вријеме кад сам радила техно партије, послије три дана сам им вратила ауто. Три дана нисам била код куће. Једном сам отишла у Црну Гору на пола сата. Нестало ми је новца, нисам се могла вратити, па сам звала најбољег пријатеља да ми купи авионску карту да се вратим. Ужасно је било мојим родитељима - испричала је Брнабић те открила да јој је надимак Аша.

Казала је и да јој партнерица Милица купује гардеробу.

- Ја не знам брендове, марке. Мени Милица све купује. Заиста не знам - казала је у емисији па навела да највише воли слушати музику из осамдесетих.

Остатак текста прочитајте ОВДЈЕ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 20:59