foto: Skrinšot / - FOTO: SKRINšOT
22/09/2023 u 10:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Srpski ambasador u Vašingtonu hit na internetu: Kamera snima, a on naglo skače

Nakon njegovog govora, kamera je zabilježila srpsku delegaciju, u kojoj su bili i šef diplomatije Ivica Dačić i ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić

Nakon govora koji je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić održao juče u Ujedinjenim nacijama, društvene mreže preplavio je snimak srpskog ambasadora u Vašingtonu Marka Đurića. On je ispratio Vučićev govor nakon kojeg je počeo da aplaudira, a onda je skočio kad je vidio da ga snima kamera a on sjedi...

Tom prilikom, Vučić je rekao da svijet od prethodne Generalne skupštine UN-a nije postao bolje, ali ni bezbjednije mjesto. On je ocijenio da je „globalni mir i dalje ugrožen“.

Veliki dio njegovog govora odnosio se na situaciju sa Kosovom.

„Upravo gaženje Povelje UN u slučaju Srbije bila je je jedna od vidljivih preteča brojnih problema sa kojima se danas svi suočavamo, a koji uveliko prevazilaze granice moje zemlje ili okvire regiona iz koga dolazim“, rekao je on.

Nakon njegovog govora, kamera je zabilježila srpsku delegaciju, u kojoj su bili i šef diplomatije Ivica Dačić i ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić.

Đurić je aplaudirao Vučiću, međutim, kad je video da ga snima kamera ali da on sjedi, a ne stoji, naglo je skočio.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 03:05