/ - FOTO. SKRINšOT - ALEKSANDAR VUčIć, BUDUCNOSTSRBIJEAV - INSTAGRAM
06/03/2024 u 19:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Vučić: Da su izbori u Beogradu danas prošli bismo još bolje

Nakon sjednica Predsjedništva SNS-a Aleksandar Vučić je saopštio da je odlučeno da će Ana Brnabić biti kandidat za predsjednicu Narodne skupštine.

Takođe odlučeno je da će Aleksandar Šapić biti kandidat za gradonačelnika Beograda, dok će se za odluku o mandataru odlučiti u narednih 7 do 10 dana, prenosi B92

Ana Brnabić više neće biti premijerka Srbije

- Današnja sjednica predsjedništva je bila važna ne zbog samo odluka koje smo donosili, već zbog toga što smo temeljno i detaljno analizirali i kroz pripremna dokumenta i kroz diskusiju situaciju u kojoj se zemlja nalazi, perspektive, razumjevajući geopolitičku poziciju Srbije, težinu geopolitičke pozicije Srbije, istovremeno želeći da uradimo sve ono što smo obećali narodu kroz program koji smo nazvali Skok u budućnost Srbije EXPO 2027. Imao sam priliku da posle, vjerujem za moje prijatelje iz predsjedništva SNS-a, ne tako dugog vremena kažem sve ono što vidim, sve ono što znam -  započeo je Vučić.

On je napomenuo da postoje stvari kojima je veoma zadovoljan, ali i one koje moraju da se poprave.

- Od nas je od presudnog značaja da osiguramo bezbjednost i mir i pomognemo našem narodu na KiM. Dobili smo informaciju da nema napretka u dijalogu sa prištinskim političarima -  dodao je on.

Govoreći o izborima, Vučić je napomenuo da su danas izbori u Beogradu, da bi razlika u korist SNS-a bila veća nego na prošlim izborima u decembru.

- Mnogo smo prošli u prethodnom periodu, mnogo je teško vreme pred nama, grčevito se borimo svakog dana da uradimo što više, jer ide teža vremena geoplotičika, a u isto vrijeme napredujemo velikom brzinom. Da li uvjek može bolje i više? Može naravno. Da radimo više, bolje, napornije. Da li je zemlja an dobrom pravcu? Nema nikakve sumnje. Mnogi su mi se smijali kad sam u novembru 2021. govorio o najvećem sukobu u Evropi - zaključio je Vučić.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 00:01