/ - FOTO: YOUTUBE ALEKSANDAR VUčIć
28/05/2023 u 18:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić: Borba za naš narod na KiM, razgovori sa Makronom i Šolcom

I za one uplašene koji se pitaju hoćemo li odustati pod pritiscima, moj odgovor je da nema predaje i nikada predaja nije dolazila u obzir, rekao je Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je građanima Srbije putem video poruke da će sledeća nedelja biti teška i najavio razgovore sa francuskim predsjednikom Emanuelom Makronom i njemačkim kancelarom Olafom Šolcom i nastavak borbe za narod na Kosovu i Metohiji.

Vučić je rekao da je bilo mnogo toga što je građane u prethodnim nedeljama dijelilo i razdvajalo i naveo da je vrijeme za ujedinjenje i za zajedničko rešavanje problema, piše Kosovoonline.

"Zato pozivam još jednom na razgovor sve one odgovorne u našem društvu koji dijalogom mogu da pruže šansu stabilnosti i daljem napretku naše zemlje. Sledeća nedelja je teška za sve nas, imamo mnogo međunarodnih obaveza, razgovore sa svim svim evropskim liderima od Bratislave, Kišenjeva, razgovore sa Makronom, Šolcom do borbe za naš narod na Kosovu i Metohiji“, poručio je Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".

On je zahvalio svim ljudima na ogromnoj podršci i na tome što razumiju kolika je borba za Srbiju.

"I za one uplašene koji se pitaju hoćemo li odustati pod pritiscima, moj odgovor je da nema predaje i nikada predaja nije dolazila u obzir“, rekao je Vučić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:50