Александар Вучић / - Фото: Твитер
02/05/2022 u 13:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучић честитао Рамазански бајрам: Желим да ове дане проведете у духовној радости и обиљу сваког добра

Чврсто вјерујем да ће Бајрам бити племенити подстицај да у духу заједништва и пријатељства наставимо сложни рад на развоју наше земље, поручио је Вучић

Предсједник Републике Србије Александар Вучић честитао је Рамазански бајрам реису-л-улеми Исламске заједнице Србије и главном муфтији и предсједнику мешихата Исламске заједнице у Србији, као и свим вјерницима исламске вјероисповијести.

– Уз најискреније жеље да радост великог празника буде надахнуће за сложно дјеловање на јачању толеранције и даље снажење складних међуверских односа, Вама и свим вјерницима Исламске заједнице од срца честитам Рамазански бајрам. Чврсто вјерујем да ће Бајрам бити племенити подстицај да у духу заједништва и пријатељства наставимо сложни рад на развоју наше земље, свјесни да једино у истинском заједништву можемо да будемо спремни за ваљане одговоре пред изазовима савременог свијета. У исто вријеме, топло Вам захваљујем што сте вашим дјелима, прожетим порукама вјечне и непролазне Божје љубави, допринијели свеукупном снажењу наше Републике Србије, на добробит свих наших грађана. Уз топле жеље за добро здравље, благостање и срећу Вама и вашим породицама, желим да празничне дане проведете у духовној радости и обиљу сваког добра! Бајрам Шериф Мубарек Олсун - поручио је Вучић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. april 2023 18:45