АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ / - ФОТО: ПРИНТСКРИН/ПРВА
09/06/2022 u 14:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучић: Долазим у Црну Гору, имамо пуно тема за разговор

Надам се да много тога у будућности можемо заједно да урадимо, па чак и ову зиму да олакшамо једни другима и да помогнемо једни другима казао је Вучић за Адриа телевизију

Предсједник Србије Александар Вучић казао је Адриа телевизији да ће доћи у Црну Гору, додајући да двије државе треба да ресетују међусобне односе, јер у будућности могу много тога заједно да ураде у корист грађана обје земље.

Вучић је истакао да Србија и Црна Гора немају никог ближег него једна другу.

- Надам се да много тога у будућности можемо заједно да урадимо, па чак и ову зиму да олакшамо једни другима и да помогнемо једни другима, јер ће бити много тешка зима и за једну и за другу земљу. Полако да ресетујемо наше односе и да почнемо да их градимо, односно да вратимо ону емоцију коју смо имали и поштовања и љубав, јер тешко да имамо неког ближег него једни друге - рекао је предсједник Србије.

На питање да ли ће ускоро посјетити црну Гору, Вучић је одговорио потврдно.

- Свакако ћу доћи у Црну Гору, да ли званично или приватно - то је друга ствар. Премијер Црне Горе Дритан Абазовић је добио позив да званично посјети Србију 29. јуна и добродошао је. Имамо пуно тема за разговор и много ствари да рјешавамо у интересу свих. Наравно, увијек ће постојати они који не размишљају о томе како би било добро да двије земље сарађују, већ како да то зауставе, али немам проблем са тим -  додао је Вучић и изјаву Адриа телевизији закључио ријечима да поздравља све људе у Црној Гори.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:26