Вучић / Фото: Твитер
12/09/2021 u 12:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучић: Ђукановић жели Црну Гору без Срба, то је подсвијест

Иако сам био позван на Цетиње ни у шта се нисам мијешао, казао је данас предсједник Србије

Иако сам био позван на Цетиње и у Подгорицу, ни у шта се нисам мијешао, али дежурни кривац мора да буде Србија, казао је данас предсједник Србије Александар Вучић. 

- Нити желим нити је могуће замислити Kосово без Албанаца или Црну Гору без оних који се изјашњавају као Црногораца. Мило Ђукановић је радио само на томе да Црна Гора буде без Срба. Али то је подсвијест, јер он жели Црну Гору без Срба. Ја желим Црну Гору у којој ће да живе сви, а не да желите да Срби не стану, да измишљате православну цркву у Црној Гори, само да не буде српске цркве. То је ваша жеља била, а не моја, а управо сте аутопројекцијом показали да је то тако. Мислите да треба да се плашим, да не одговорим истином и чињеницама - рекао је Вучић.

Говорећи о нападима на породицу премијера Здравка Kривокапића, казао је да ниједна породица у Србији није и не смије да буде угрожена, преноси Б92. 

- Тражио сам све извјештаје и немам шта да додам. Био бих ужасно разочаран да било ко мисли да може било шта да ради против ичије породице - закључио је Вучић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 13:48