Вучић и Дачић / - интернет
26/10/2021 u 18:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучић и Дачић договорили наставак сарадње

- Договорили смо и припрему политичког споразума за будућност како после избора да дјелујемо заједнички, како да осигурамо наставак промјена - рекао је Вучић

У сједишту Српске напредне странке (СНС) одржан је састанак руководстава Српске напредне странке (СНС) и Социјалистичке партије Србије (СПС), које предводе лидери Александар Вучић и Ивица Дачић. Вучић је по завршетку састанка рекао да постоји добра воља у обје политичке партије да наставе са сарадњом.

- Наша сарадња ће бити настављена, а у ком облику и којим форматима ћемо вас обавјештавати у наредним периоду - каже Вучић.

Одржали смо састанак са представницима СПС, разговарали о будућим активностима, о политици коју треба да водимо и како Србија треба да изгледа у наредном периоду, рекао је Вучић.

Додао је да су договорили формирање сталне радне групе између двије политичке партије које би требало да раде на усаглашавању свих политичких процеса.

 - Договорили смо и припрему политичког споразума за будућност како после избора да дјелујемо заједнички, како да осигурамо наставак промјена - рекао је Вучић.

Каже да је важније од свега да постоји добра воља у обје политичке партије да наставе са сарадњом, да она буде продубљена и да донесе много доброг грађанима Србије.

Нагласио да је то што ће партије да раде једну или другу ствар није важно, већ да је важно шта ће то донијети грађанима.

 - Вјерујем да наши разговори иду у најбољем могућем смјеру, сарадња ће бити настављена, а у ком облику и којим форматима одлуке ћемо доносити у наредном периоду и о томе ћемо вас обавјештавати - рекао је Вучић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 08:43