/ FOTO YOUTUBE
05/12/2022 u 15:01 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić: Idem u Tiranu, da ne idem bilo bi velike štete za našu zemlju

On je naveo da je za njega teško da kada je riječ o Kosovu razume jezik o "obje strane" a da pri tom srpska strana nije ništa uradila

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će otići na samit EU-Zapadni Balkan koji se sutra održava u Tirani, kao i da je odluku donio sam da ne bi bilo štete za Srbiju, prenose Novosti.

"Razgovarao sam sa Anom, sa prijateljima, ja nemam problem, to nije pitanje moje sujete, ja se deset i po godina trudim da uvijek vodim računa o svemu. Nekada vas prosto preuzmu emocije, kada više ne znate šta da učinite, kada vam neko već mjesecima proizvodi krize", rekao je Vučić na poligonu u Nikincima gdje je počela vojna vežba pripadnika Vojske Srbije.

On je naveo da je za njega teško da kada je riječ o Kosovu razume jezik o "obje strane" a da pri tom srpska strana nije ništa uradila.

"Nisam siguran ali svakako će nekakve koristi biti od mog odlaska u Tiranu. Ukoliko ne bih otišao, sigurno bi bilo velike štete za našu zemlju", rekao je Vučić i dodao da će u Tirani biti i dosta dobrih stvari za građane – da nemaju dodatne usluge plaćanja rominga kad odu u Njemačku, Francusku, ali i da postoji "obaveza zahvalnosti" zbog 165 miliona koji će se dobiti za energetiku.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

25. april 2024 03:16