Aleksandar Vučić / - FOTO: INSTAGRAM
07/04/2023 u 14:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić: Konkretni zaključci i zajednička platforma za sedam dana

Nezadovoljstvo i bijes našeg naroda zbog kršenja sporazuma o tablicama i hapšenja ljudi, dostiže vrhunac – ono što je bila moja ideja da se danas dogovorimo i da izađemo sa stavovima – nije bilo moguće, pa sam se povukao, kazao je on

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je nakon sastanka sa predstavnicima Srba sa KiM, da će nastaviti da rade svi timovi narednih sedam dana kako bi izašli sa zajedničkim saopštenjem oko mnogih pitanja, među njima i o pitanju izbora 23. aprila na Kosovu, na kojima Srbi, kako je rekao, neće učestvovati.

Naveo je da su i ljudi sa sjevera i sa juga Kosova pokazali ogroman bijes i ljutnju i na vlast u Prištini i na međunarodnu zajednicu, prenosi N1.

On je rekao da će biti dužeg obraćanja na veliki četvrtak i petak.

- Razgovarali smo o svim problemima, bezbjednosnoj situaciji koja je teška. Nezadovoljstvo i bijes našeg naroda zbog kršenja sporazuma o tablicama i hapšenja ljudi, dostiže vrhunac – ono što je bila moja ideja da se danas dogovorimo i da izađemo sa stavovima – nije bilo moguće, pa sam se povukao, kazao je Vučić.

Naveo je da će sastanak naredni biti u Raški, biće pozvani ministri i predsjednica Vlade. Do tada će biti dogovorena zajednička platforma, kazao je.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 03:24