Вучић / Фото: Спутњик, Лола Ђорђевић
24/05/2022 u 23:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучић: Нећемо да уводимо ванредно стање, чућу се са Путином за неки дан

Можда човјек неће да разговара са мном, видјећемо- поручио је Вучић

Председник Србије Александар Вучић сматра да Србија не треба да уводи ванредно стање, као што је то премијер Виктор Орбан урадио у Мађарској. 

- Србија има одговор, али људи нису навикнути да чују другачију позицију. Ми имамо чисту позицију, али да ли ће то да учини нашу ситуацију лакшом - сигурно да неће- рекао је Вучић.

Додао је да Србија има чисту позицију што се тиче међународног јавног права и моралних принципа.

- Најлакше је свима да кажу повећајте цијене. Некада морате - али дајте да то буде најмање могуће. Морамо да сачувамо државу. Ако неко мисли да је кризно вријеме оно када треба да заради највише - кажем им немојте то да мислите. Нико не може да уцјењује државу и да се игра са државом. Проћи ћете горе него што сте мислили. Држава вам неће дозволити да урушите земљу у тешко вријеме зато што мислите да је време да будете пребогати. Зауставите се мало и гледајте да заједно са државом и грађанима зарађујете много, али не тако да остали изгубе. То је моја молба за њих- рекао је Вучић.

Вучић је изјавио да очекује да ће се чути са руским предсједником Владимиром Путином, али да није сигуран у то и да треба сачекати још неколико дана и видјети шта ће се десити.

- Мислим да хоћу, али да сачекамо који дан. Можда човјек неће да разговара са мном, видјећемо- поручио је Вучић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 20:17