Aleksandar Vučić / - INSTAGRAM
06/02/2023 u 17:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić: Neću popustiti pod ucjenama zapada, spreman sam za izbore

Vučić je takođe rekao i da mu je "dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova

Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucjenama - ni zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara!

Kako "Novosti" ekskluzivno saznaju, ovo je na današnjem sastanku vrha SNS-a poručio lider stranke i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Nagovještaj potpune promjene aktuelne političke panorame u državi nastao je tokom sumiranja nedavne sjednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji, šef države i vođa najjače političke opcije u Srbiji kazao je da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao - narod.

- Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negdje između, željeći da se dodvore svima - prenijeli su Novostima izvori iz SNS-a reči svoga lidera.

Vučić je takođe rekao i da mu je "dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod, prvi su okretali leđa". Ova poruka je propraćena frenetičnim ovacijama, a Vučić je svoje izlaganje završio riječima: Pobijediće Srbija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

25. april 2024 06:33