Александар Вучић / - ртрс
08/03/2022 u 22:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучић о Беливуку: Оптужени за најтежа дјела имају право да се бране лажима

Да ли ставрно мислите да сам ја убио некога од њих? Мислите ли да постоји неки човјек у Србији који у то вјерује, казао је Вучић

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је, коментаришући наводе Вељка Беливука да жели да буде свједок сарадник за више афера, да оптужени за најтежа кривична дјела имају право да се бране лажима, преноси Н1.

Ухапшени вођа криминалне групе Вељко Беливук понудио се да буде свједок сарадник у случајевима убиства српског политичара са Косова Оливера Ивановића и смрти политичара Владимира Цвијана, као и рушења у Савамали, незванично сазнаје Н1.ђ

-Да ли ставрно мислите да сам ја убио некога од њих? Мислите ли да постоји неки човјек у Србији који у то вјерује, мислите ли да неко од њих вјерује“-казао је Вучић за TV B92.

Коментаришући изјаву пензионисаног полицајца Горана Стаменковића који је до сада једини осудјени за рушење у Савамали, да је од државе добио накнаду за признање кривице, Вучић је навео да "када неко слаже, мора да слаже још два пута".

-Да ли стварно мислите да је могуће да предсједник Републике учествује у убиствима, у рушењу не знам чега? Да су ми рекли, сам бих сјео у багер и порушио то у по бијела дана, а не ноћу, да направим Београд на води- додао је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 01:20