/ - FOTO: YOUTUBE ALEKSANDAR VUčIć
21/03/2023 u 14:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić: O priznanju Kosova nema govora

Vučić kaže da će za Srbiju pravno obavezujuće nešto biti tek kada se nešto potpiše i da niko drugi ne može da proizvede pravnu posledicu za Srbiju osim njenog predsjednik

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da se njegov stav nije promijenio i da je u Ohridu ponovio isto ono što je govorio i u Skupštini i u Briselu, prenose Novosti.

Kako je naglasio, Srbija se nikada nije služila nikakvim trikovima i radiće na implementaciji svega što je rekla, prenosi Kosovonline.

Vučić kaže da će za Srbiju pravno obavezujuće nešto biti tek kada se nešto potpiše i da niko drugi ne može da proizvede pravnu posledicu za Srbiju osim njenog predsjednika.

“Srbija se nikada nije služila nikakvim trikovima, za razliku od svih. Ono što sam rekao u Skupštini, u Briselu, Ohridu, u Beogradu petorki, ponavljam svakog dana i ni za jotu se moj stav nije promijenio. Pravno obavezujuće za Srbiju je kada stavim potpis ili pečat na nešto ili kada se sa tim verbalno, odnosno usmeno saglasim. Niko drugi ne može da proizvede pravnu posledicu za Republiku Srbiju, osim njenog predsjednika i u pojedinim slučajevima premijera ili ministra spoljnih poslova”, rekao je Vučić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. maj 2023 05:42