Aleksandar Vučić / - ALEKSANDAR VUčIć
10/09/2022 u 09:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić objasnio kako će MUP donijeti odluku o šetnji za Evroprajd

Predsjednik se tokom obraćanja obratio premijerki Srbije Ani Brnabić kako bi je pitao "da li je nekorektno da kaže homoseksualci"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon sjednice Savjeta za nacionalnu bezbjednost. On je govorio i najavljenoj šetnji za Evroprajd.

Vučić je rekao da će MUP donijeti odluku o šetnji koja je najavljena za 17. septembar, 96 sati ranije.

„MUP Republike Srbije će donijeti odluku prije održavanja samog skupa. Posle toga organizatori imaju pravna sredstva na raspolaganje. To je upravni spor pred Upravni sudom, a posle toga ide žalba MUP-u“, rekao je Vučić, prenosi Nova.rs.

Predsjednik se tokom obraćanja obratio premijerki Srbije Ani Brnabić kako bi je pitao "da li je nekorektno da kaže homoseksualci".

"Ana, je l' nije nekorektno, je l' nisam pogriješio i nešto se ogriješio o vas. Pošto ja ne znam tu terminologiju i uvek pozovem Anu da je pitam. Mi nećemo da se sprdamo sa našim građanima i da izmišljamo gluposti i zabranjujemo nešto zbog majmunskih boginja i unižavamo naše građane. Mi imamo u vidu težinu situacije u kojoj se naša zemlja nalazi i zato nikad neću razumjeti nevjerovatnu neodgovornost onih koji su od gotovo nevažne teme napravili ' Krstaški rat'", rekao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 03:01