/ - FOTO: FACEBOOK, ALEKSANDAR VUčIć
15/08/2022 u 19:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić: Protest protiv Europrajda u Beogradu organizovala je osoba osuđena za nasilje u porodici

Na skupu je bilo 4.650 ljudi, tvrdi on

Skup protiv Europrajda u Beogradu sinoć je organizovala osoba osuđena za nasilje u porodici, tvrdi predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.  

On tvrdi da je na skupu bilo 4.650 ljudi.

- To je poput najvećih skupova ikada koje je opozicija skupljala. I neću da vas pitam znate li ko je organizovao taj skup sinoć. Pričaju o porodičnim vrijednostima oni koji su osuđeni za porodično nasilje. Neću ni da pričam o opojnim drogama i o svemu drugom. Da nemamo struju, i da isključujemo struju na svakih šest sati, rekli biste: “Ajde da skidamo ovu đubrad’. Da kažemo da imamo paradu, reći ćete nam: ‘Aha Vučić i gej frendli njegovi drugovi’, i ‘Vučiću pederu’, itd. Ako kažemo da nemamo paradu, onda ćete da me napadnete i da kažete: ‘Kriv si Vučiću zato što vladavina prava u Srbiji ne postoji i nisi u stanju da zaštitiš seksualne manjine’ i sve drugo. Hajde kažite mi, ljudi, šta u stvari hoćete od države- kazao je Vučić.

Podsjetimo, sinoć je u Beogradu održan protest protiv Europrajda u organizaciji udruženja „Za odbranu porodice“, a sledeći je zakazan za 28. avgust.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. septembar 2022 11:46