Vučić sa Lajčakom i Eskobarom / Instagram
06/06/2023 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić se sastao sa Lajčakom i Eskobarom: Vrijeme je da Priština napokon ispuni svoje obaveze

Srbija je od prvog dana bila konstruktivan, dosljedan i pouzdan partner u svim procesima koji bi vodili očuvanju stabilnosti cijelog regiona, poručio je Vučić na Instagramu

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslav Lajčak, zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom.

- Srbija je od prvog dana bila konstruktivan, dosljedan i pouzdan partner u svim procesima koji bi vodili očuvanju stabilnosti cijelog regiona. Poručio sam da je vreme da Priština napokon ispuni svoje obaveze, a pre svih formiranje Zajednice srpskih opština u skladu sa Briselskim sporazumom. Želim da vjerujem da dio međunarodne zajednice koji ima najveći uticaj na Prištinu, ima i mehanizme koji mogu da dovedu do konačne realizacije obaveza koje je Priština prihvatila i potpisala prije više od jedne decenije - poručio je Vučić na Instagramu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 17:30