/ FOTO: YOUTUBE ALEKSANDAR VUčIć
02/12/2022 u 22:30 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić: Sve što sam rekao o Kurtiju, Trajković i Rašić juče mislim i danas

Nisam lud, pijan ni blesav, jer od svega pijem čaj od kamilice. Ovo dokazuje sve ono što se događalo od početka godine, i kako se postepeno urušavala svaka mogućnost pregovora s Prištinom, dodao je Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas evropskog komesara za susjedstvo i proširenje Olivera Varheljija, koji boravi u dvodnevnoj posjeti Beogradu, navevši da ga je upoznao "sa našim viđenjem situacije na KiM".

Predsjednik je potom ponovio da je sve što je juče rekao, mislio, i da iste riječi potvrđuje i danas, sve ono, dodaje, što je rekao i za Kurtija, Rašića i Trajković.

Vučić Kurtiju: Teroristički ološu, vodi računa da ne povrijediš nijednog Srbina

"Nisam lud, pijan ni blesav, jer od svega pijem čaj od kamilice. Ovo dokazuje sve ono što se događalo od početka godine, i kako se postepeno urušavala svaka mogućnost pregovora s Prištinom", dodao je Vučić.

Predsjednik je potom ponovio da je sve što je juče rekao, mislio, i da iste riječi potvrđuje i danas, sve ono, dodaje, što je rekao i za Kurtija, Rašića i Trajkovića, prenosi Kosovo onlajn.

"Od početka godine imali smo referendum, a iz Prištine su nam rekli da je to državno pitanje, i da to ne možemo. Nikada ranije nam to nije bilo uskraćeno, a znamo da tamo žive Srbi. Onda su nam rekli iz Kvinte da ne brinemo , da će za izbore sve biti u redu, da će da izvrši pritisak. To je demokratska norma i pravo. A kada su došli izbori, rekli su da su ukinuli 60.000 glasova, i da neće moći da glasaju... A kada smo pobijedili sa milion i nešto glasova, izdali su saopštenje da osuđuju to što srpska zajednica nije glasala. Tada se situacija u loncu zagriijala", nastavljao je Vučić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 22:22