/ - Фото: ИНСТАГРАМ
11/02/2022 u 16:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучић за Сретење одликује Џонија Депа златном медаљом за заслуге

Деп ће Златну медаљу примити на Сретење, 15. фебруара, поводом Дана државности

Прослављени холивудски глумац Џони Деп биће одликован Златном медаљом за заслуге Републике Србије, за изузетан допринос нашој земљи, у њеним напорима за ширење и унапређење локалне умјетничке заједнице, јавља Nova S.

Деп ће Златну медаљу примити на Сретење, 15. фебруара, поводом Дана државности.

Славни глумац је у Београду био у октобру прошле године када је промовисао анимирани серијал Puffins Impossible, произведен у Србији, а креиран у студију за производњу анимираних садржаја Иерволино Студиос (ИЕС), у власништву Андрее Иерволина и леди Монике Бакарди, оснивача матичне компаније Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ИЛБЕ), док продукцију потписује Арцхангел Дигитал Студиос (АДС) Милоша Биковића.

Захваљујући иновативној технологији и јединственом приступу који користе ИЕС и АДС, у Србији се по први пут креирају анимирани садржаји који по начину производње и квалитету парирају највећим светским студијима за анимацију.

Активно учешће у промоцији серијала Puffins Impossible, у којем Џони Деп позајмљује глас и карактер главном јунаку, као и његове похвале о изузетној креативности младих људи у Србији и њиховом професионализму, помогли су у позиционирању локалне уметничке сцене на светској мапи филмске индустрије.

Puffins Impossible ће ускоро бити доступан на највећим свјетским стриминг платформама, међу којима су Аппле ТВ, Amazon Prime Video, Chilli TV, TaTaTu и многе друге.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 10:41