Vučićev kum Nikola Petrović imao sudar na Dedinju / portal nova.rs
06/03/2023 u 20:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučićev kum imao sudar na Dedinju

Nekoliko muškaraca okružilo je ekipu portala nova.rs, a pripadnik MUP-a koji je regulisao saobraćaj nekoliko puta je od novinara tražio da mu kažu kako su saznali za ovu saobraćajnu nezgodu

Nikola Petrović, nekadašnji generalni direktor Javnog preduzeća "Elektromreža Srbije" i kum predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, u ponedjeljak popodne je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na Dedinju. U sudaru su povređene dvije osobe, objavio je portal nova.rs. Nekoliko muškaraca okružilo je ekipu portala nova.rs, a pripadnik MUP-a koji je regulisao saobraćaj nekoliko puta je od novinara tražio da mu kažu kako su saznali za ovu saobraćajnu nezgodu.

Petrović je upravljao vozilom marke „mercedes meklaren“, kada se zakucao u ogradu u Užičkoj ulici kod broja 46. Tom prilikom oborio je tri stuba i udario u auto marke „opel korsa“.

Prema saznajima portala nova.rs, dvije ženske osobe su povrijeđene i one su prevezene ni u Urgentcentar.

Prema nezvaničnim informacijama, Petrović je ulazio iz sporedne ulice u Užičku, a do sudara je došlo pošto nije propustio „opel korsu“.

Ekipa portala nova.rs je nakon dolaska na lice mjesta zatekla vozilo AMSS-a, vozilo JKP Parking servis, kao i dva policijska automobila. Nikola Petrović je sve vrijeme bio u policijskom vozilu, s kapuljačom na glavi.

Sa „meklarena“ su skinute tablice, a pripadnici MUP nisu dozvolili da njegov automobil preveze AMSS, već, kako su rekli, to mora da uradi Parking servis.

Nekoliko muškaraca okružilo je ekipu portala nova.rs, ali nije željelo da odgovori zbog čega. Pripadnik MUP-a koji je regulisao saobraćaj u Užičkoj ulici nekoliko puta je od novinara tražio da mu kažu kako su saznali za ovu saobraćajnu nezgodu, i „šta rade tu“.

Iz MUP-a su za nova.rs potvrdili da je došlo do saobraćajne nesreće, kao i da su povrijeđena dva lica, ali nisu otkrivali identitet učesnika ove saobraćajne nezgode.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:37