/ -TAMARA VUčIć
21/12/2022 u 21:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučićeva supruga na samitu koji je organizovala Olena Zelenska: Da se čuje i naš glas

Samitu su prisustvovale prve dame i supruge premijera Severne Makedonije, Srbije, Francuske, Islanda, Estonije, Litvanije i Letonije

Supruga predsjednika Srbije Tamara Vučić učestvovala je na onlajn samitu prvih dama i gospode u organizaciji supruge ukrajinskog predsjednika Olene Zelenske na kojem je poručila da u ovim izazovnim vremenima svi moraju uložiti dodatne napore u cilju promocije mira i prosperiteta za cijelo čovječanstvo.

Samitu su prisustvovale prve dame i supruge premijera Sjeverne Makedonije, Srbije, Francuske, Islanda, Estonije, Litvanije i Letonije. 

Zelenska zahvalila je Tamari Vučić na dva vozila hitne pomoći što je dogovorena donacija Srbije Ukrajini prilikom prošlog razgovora Zelenske i Vučićeve, prenosi agencija Tanjug.

Kako navodi ova agencija, Tamara Vučić  je istakla značaj inicijative Zelenske za uspostavljanje platforme za komunikaciju i bliski dijalog između prvih dama i gospode širom svijeta.

- Po mom skromnom mišljenju to je doprinijelo poboljšanju naše komunikacije, saradnje, ali i da se naš ujedinjeni glas čuje- rekla je Tamara Vučić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 11:03